Si t’ia merrni numrin e telefonit një femre (Video)

Një i ri ka gjetur një metodë origjinale për të siguruar numrat e telefonave nga vajzat që i pëlqen. Ai shfrytëzon një truk me letra për të arritur deri të qëllimi i tij. Protagonisti në videon e hedhur në YouTube kërkon nga vajzat që t’i shkruajnë në një letër disa shifra nga numri i telefonit. Pastaj, ai vë bast me to se nëse e gjen letrën në të cilën janë shkruar numrat, atëherë vajza duhet t’ia tregojë numrin e plotë dhe të dalë në takim me të.

Si t’ia merrni numrin e telefonit një femre

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s