Në mbrëmje të maturës shkojnë me helikopter

Mbrëmja e maturës është një ngjarje e rëndësisshme për shumë 18-vjeçare, por janë të rrallë ata që përfundojnë në faqet e para të gazetave.
Pasi kishin ëndërruar për shumë kohë një mbrëmje mature model dhe kishin planifikuar çdo detaj, dy të reja në Britaninë e Madhe mbetën të befasuara kur tashmë nuk kishte ngelur më asnjë limuzinë e lirë për t’u pajtuar me qera.
Të vendosura për t’u paraqitur me bujë në mbrëmje, 18-vjeçaret gjetën një zgjidhje krejt të veçantë. Në një skenar të denjë për filma hollivudianë, ato vendosën të paguajnë 500 paund secila, për t’u transportuar në ballo me helikopter.

Në mbrëmje të maturës shkojnë me helikopter

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s