Rihanna rregullohet gjysmë e zhveshur

Ditët e fundit i ka kaluar duke u qetësuar në pishinë dhe tashmë Rihanna është gati t’i kthehet punës. Këngëtarja nga Barbados ka postuar një foto në Twitter që tregon se si bëhet gati për koncertin në Atlanta.
Sigurisht që kjo foto tregon 25-vjeçaren gjysmë të zhveshur për kënaqësinë e fansave të saj.
Rihanna kohët e fundit ka pasur probleme me laringitin dhe ka anuluar disa nga koncertet e turit botëror Diamonds.
Zëra të tjerë thonë se në fakt këngëtarja po pret një fëmijë nga Chris Brown dhe kjo është arsyeja e vërtetë e shtyrjes së datave.

Rihanna rregullohet gjysmë e zhveshur

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s