Vipet seksi në bikini

Përpara pasqyrës ose në poza për një shooting fotografik, vipet ndërkombëtare përgatiten për verën duke treguar bikini shumë ngjyrëshe dhe forma të mrekullueshme. Nga Alessia Marcuzzi tek Federica Nargi, ja disa foto të tyre me bikini.

Vipet seksi në bikini

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s