Interesante: Dëshmia e gruas që provonte ushqimin, para se ta hante Hitlerit (Foto/Video)


Margot Woelk e ka fshehur sekretin e saj nga bota, madje edhe nga burri, ndërsa disa muaj pas ditëlindjes së 95-të, zbuloi se çfarë kishte bërë gjatë Luftës së Dytë Botërore: e ka provuar ushqimin për Adolf Hitlerin.

Woelk ishte për dy vite e gjysmë në grupin e 15 vajzave të reja që ka provuar ushqimin për Hitlerin, për të vërtetuar se nuk është i helmuar, para se t’i shërbehej liderit nazist gjerman në qendrën e komandimit me siguri të lartë, të njohur si “Gropa e Ujkut”. Qendra gjendej në Poloninë e tashme dhe aty lideri nazist ka kaluar shumë kohë gjatë viteve të fundit të Luftës së Dytë Botërore.

Interesante: Dëshmia e gruas që provonte ushqimin, para se ta hante Hitlerit (Foto/Video)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s