Anxhela Martini sensuale në kopertinën e “Maxim”


Anxhela Martini në kopertinën e revistës zvicerane më të famshme për meshkuj, “Maxim”. Lajmin e ka zbuluar vetë këngëtarja, e cila përmes Instagram-it ka sjellë tek lexuesit e saj edhe një foto të kopertinës. Dhe, Anxhela nuk harron dhe te falënderojë ata të cilët e kanë mundësuar këtë sukses të saj. Anxhela Martini sensuale në kopertinën e “Maxim”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s