Gjilan: Nxënësi i shanë nënën profesorit! (VIDEO)

gjil

Në një video të publikuar në internet shihet se në Shkollën e Mesme të ultë, “Thimi Mitko” në Gjilan vetëm mësim nuk zhvillohet. Aty profesori dhe nxënësit nuk shihen fare duke mësuar, por duke luajtur dhe fjalosur mes vete.
Në një moment njëri nga nxënësit i afrohet profesorit për të shikuar në ditar, derisa ai mundohet ta largoj atë. Ata të dy shtyhen me duar dhe bërryla, derisa nxënësi i nervozuar e shanë ‘profën’: “Ta q**** familen”.
Të tjerët qeshin dhe bërtasin, por edhe i godasin bankat, duke mos lejuar të zhvillohet procesi mësimor. Disa nxënës lehin sikur qentë, disa bërtasin sikur majmunë e disa të tjerë emitojnë lopën. “Muuuu….”, dëgjohen nxënësit duke bërtitur derisa profesori mban në duar ditarin. “Far lopash”, reagon një nxënëse derisa të tjerët i përplasin bankat.

Gjilan: Nxënësi i shanë nënën profesorit! (VIDEO)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s