GJOKSI ME I MADH NE BOTE JA SI E PERDOR AJO ATE (VIDEO)

Perpjekja e Sheyla hershey per ti ruajtur gjinjte e saj gjigande te madhesis M nuk ka dhene rezultatin e duher.Pas 30 operacioneve plastike per rritjen e gjoksit ajo me ne fund vendosi ti zvogeloje pak.Implantet e gjoksit ju hoqen me ane te nderhyrjebe kirugjikale hershey e cila u be e  famshme fale gjinjeve gjigande te silikonit u detyrua ti zvogeloje gjinjte pas nje infeksioni te rende .Operacioni vendimtar ishte ai ne Brazil sepse ne SHBA nuk kishte kirug i cili ishte i gatshem te rrezikoje jeten dhe karrieren e saj .Jo arriti ti Zvogeloj ato ne madhsine.

GJOKSI ME I MADH NE BOTE JA SI E PERDOR AJO ATE (VIDEO)

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s