Femrat nga 31-45 vjeç janë vullkan në seks

Shkencëtarët e Qendrës Universitare të Chakensak në New Jersey SHBA, pas një studimi, ku morën pjesë mbi 500 gra kanë arritur në një konkluzion lidhur me seksin.
Shumë meshkuj kur shohin një femër të bukur mendja direkt i shkon se si do të jetë ajo në shtrat.
Por pavarësisht se si ajo duket, mosha ka një rëndësi të madhe e të qënit vullkan në një mardhënie seksuale.
Ndaj dhe studimi ka treguar se femrat midis moshës 31-45 vjeçare është seksualisht aktive dhe shijon më shumë marrëdhëniet seksuale

Femrat nga 31-45 vjeç janë vullkan në sekse

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s