Beyonce më 15 prill, koncert në Beograd

Banorët e ndërtesave në afërsi të arenës Kombak në Beograd ditëve të fundit po përjetojnë torturë të vërtetë për shkak të koncertit të Beyonce, që do të mbahet më 15 prill, shkruan gazeta serbe Kurir. Organizatorët e spektaklit pa dy ditësh kanë ngjitur nëpër hyrje të ndërtesave shpallje ërmes të cilave u kërkohet banorëve që të skajojnë gjetiu automjete e tyre nga parkingu i sallës më të madhe në këtë qytet, pasi në të kundërtën ata do të hiqen me merimanga.
“Është e tmerrshme që na shtyjnë t’i heqim automjetet nga parkingu që është përballë ndërteës sonë. Kanë ardhur këtu edhe yje të tjera botërore të këndojnë, por kështu diçka kurrë nuk na ka ndodhur”, tha njëri nga banorët e atjeshëm.
Beyonce arrin sot në Beograd me fluturim privat nga Londra. Bashkë me familjen, bashkëshortin Jay-Z dhe vajzën e tyre, ata do të vendosen në hotelin Hayat.

Funny Video Visit Here

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s